Followers

dah foLLow amik Award yek

Sunday, March 6, 2011

hanya dari hatiku @};-

perghhhh lama giler aku tak update blog nie, actually selalu jengah sini cuma tak ada idea nak post hahaha.. ok2 lepak-lepak tadi sambil nonton tv aku macam nak post sesuatu kat sini. sesuatu yang lahir dari hati saat aku bersendiri...
|
|
|
|
|
|
|
|
V




Saat diri tak mampu meneruskan perjuangan hidup, aku tak pernah merasa sendiri kerna bonda serta adik-adikku yang sentiasa berada disisi tatkala diri merasa begitu lemah selemahnya. Kering airmata mengenangkan hubungan yang sangka aku akan kekal hingga hujung nyawa rupanya tak seindah mimpi, aku pertahankan apa yang aku mampu namun takdir telah menentukan jodoh itu ada penghujungnya tapi tidak pada aku. Saat aku mula bangkit dengan semangat saat aku terjatuh dan bangun semula begitulah aku ditemani sepanjang aku sedang sendirian meniti liku-liku kehidupan yang begitu mencabar. Aku tak pernah tahu bahawa kini telah jauh jalan aku lewati tanpa dia temani aku, mungkin kebahagiaan itu bukan milik aku dan dia. Aku pasrah dan redha atas apa yang telah ALLAH berikan apda aku. Aku bersyukur apa adanya sekarang dalam hidup aku. Namun ada sesuatu yang aku masih tak mampu lakukan iaitu CINTA dalam hati, maafkan aku kerna masih tidak mampu menyintai, cintaku hanya pada ALLAH s.w.t. Biarlah aku begini sendiri melewati hari-hari depan walau tanpa siapa-siapa pun. Aku telah terbiasa begini mungkin juga aku takut untuk terluka lagi dan mungkin trauma yang aku alami masih belum mampu untuk kuatkan aku menerima sekeping hati lelaki dalam hidupku. Aku bahagia sekarang dengan kehidupan kesederhanaan tanpa kelukaan walaupun ianya agak sunyi tapi ala bisa tegal biasa kan. Selagi aku mampu teruskan akan aku teruskan hingga hujung nyawa dan aku mengharapkan doa-doa kalian agar aku bahagia selamanya di dunia yang sementara ini sebelum aku menutup mata...
Selepas segala-galanya berakhir 4 tahun sudah (^_~)v, adinda2ku telah makeover kat diri aku hanya nak buat aku hepi lupakan segala yg telah terjadi... ALONG sayang korang, tenkiu BONDA, ANGAH, ACHIKZ & ADIKZ kerna sokongan korang buatkan ALONG lebih hidup sekarang @};-
 




  photo--->iMRAN, make-up--->Aweynz, pakaian--->myself
 
sekian (^_~)v "JANGAN PERNAH BERHENTI BERHARAP"

0 comments:

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.