Followers

dah foLLow amik Award yek

Sunday, November 28, 2010

outing (^_~)v

nie kat Jusco Bukit Indah, pas je taklimat kami semua gi cnie saje jalan2 cuci mata sambil2 amik gambar ngn christmas three yg diperbuat dari botol2 plastik masuk rekod tu (^_~)v

aku nie memang xleh jumpe cermin nak snap je hehe (gambar atas)



nie time nak balik hujan lebat la plak huhu~(gambar atas)




cute kan baby nie, time nak tunggu keta my frend sampai tetibe ada parent chinese nie mai kat kami mintak tolong pegangkan anak dia huhu~ nasib jumpe kami klu org len xtahu la dh dibawak lari gamaknya budak nie, zaman skrg nie xselamat kan (gambar atas)
Thursday, November 25, 2010

Award from kwn2 blog

sorry, xtually lame dh aku nak post pasal award yg aku dpt nie tp tu la xda idea nak typing hehehe (^_~)v ok2 berikut adalah award2 yg aku dpt sejak mula blogging nie, xtually xtau pun cm ne nk amik award2 nie so nie je hasilnye....

1st award yg aku dpt nie dr tinta pena sbb jadi follower die, thanks to tinta pena

2nd award yg aku dpt nie lak dr shimaemma, yg nie aku grab je dr blog die random katanye anyway thanks to shimaemma

kalau ada award2 lain boleh la bg kat aku yek hehehe (^_~)v


pizza Hut (^_~)v






ahaks nie time out lunch wif my ofismate last week, yg belanja me ngn kwn2 adalah Miss Suguna teacher at my school. kalau nak tahu sejak keje kat tempat baru nie aku jadi kuat makan, asal makan je aku la tu hehehe the way enjoy my single life(^_~)v


Tuesday, November 23, 2010

www.kdperak.com


... kalau korang nak tahu skrg aku bnyak lepak cnie ----> http://www.kdperak.com/portal/

jom la reramai meriahkan chatroom nie. 1st yg invite aku join cnie 1 of my best frend Fazz sbb dia tahu aku memang cinta giler ngan NAVY nie ahaks mula2 aku join xmeriah mcm skrg nie. Aku selalu singgah ngok web nye tp suram je. Pastu tetibe ia kembali hidup agaknye sbb aku selalu singgah kot (mak aih naik lif tekan sendiri nampak hehehe ^_~v). Makin seronok bila join nie aku boleh kembali berforum mcm dulu dan dapat ramai kawan baru. xkurang dapat ilmu lagi. B4 nie aku selalu lepak navy.mil, cnie pun kira ok jgk sbb webnya besar cuma beza xda chatroom cm skrg nie la. Ape pun thanks to webmaster yg sudi lantik aku jadi admin, bila tugas diberi terus aku jalankan ngn penuh amanah walaupun aku bkn dr warga KD PERAK. Bagi aku ape pun tugas yg digalas haruslah dipikul dgn penuh tggungjawab even kuasa xbesar mane pun, lastly SEDIA BERKORBAN~

p/s: jangan lupe singgah yek kawan2 (^_~)v


Sunday, November 21, 2010
Thursday, November 18, 2010
yg nie semua anak2 adik aku, ermmm rindu giler kat budak2 nie :0(
MakLoNg riNdu koRaNg T_T



Wednesday, November 17, 2010

AidilAdha 1431H

buat semua, semoga pengorbanan yg dilakukan mendapat redha ilahi insyAllah
Tuesday, November 16, 2010
My cousin wedding, nie family sebelah My Bonda. Semoga Alang & husband bahagia kekal hingga hujung nyawa insyAllah AMiN~ (^_~)v
Sunday, November 14, 2010
...kata diri mahu terus begini, kata hati mahu capai ape yg kuingini. berhujung minggu agak membosankan jugak sedang teman2 yg lain asyik bersama keluarga masing2 bersama anak2 yg cute comey. sedang aku masih disini menanti keajaiban itu terjadi, entah sampai bila aku harus berharap. untuk berputus asa itu tidak mungkin kerna umur yg semakin meningkat, aku jua punya impian untuk punya keluarga punya cahaya mata yg cute comey adusssss bila bersendirian inilah yg aku selalu fikir berlegar dikotak fikiran aku tanpa henti...
nota untuk dia dikejauhan ini~2
Saturday, November 13, 2010
nota untuk dia dikejauhan ini~1
Friday, November 12, 2010

(^_~)v

"Allah itu Maha Adil.. Dia tak pernah menzalimi hambaNya..Sesungguhnya, yang selalu menzalimi hambaNya ialah diri hamba itu sendiri..Sebabnya hamba itu degil. dia mahukan yang bukan haknya, yang bukan milik dia."

~Mencintai seseorang tidak semestinya memilikinya~

Wednesday, November 10, 2010

terkenang T_T

dalam sepi,
berjalan tanpa tujuan yang pasti,
terkumat kamit mrngungkapkan kata-kata mengharapkan
seseorang yang boleh memimpin diriku ketempat yang lebih hidup,

tidak lagi sepi,
tidak lagi bersendirian,
menempuh hari-hari liku,

memang aku pecinta hawa,
tidak pernah terlintas menyakiti hati,
hanya ingin mencari,
teman yang boleh mengenali hati ini,
memahami diri,

namun demikian,
sudah berkali tempatmu berganti,
dengan tujuan untuk menghilangkan duka dihati,
menambah bunga gembira,
tapi tidak satu pun bercambah dan mekar,
tapi tidak boleh juga,
hati gembira tidak kekal lama,
sentiasa teringatkan dirimu,

mungkin cinta pertama dan yang terakhir,
sentiasa cuba membenihkan lagi cinta lain,
sentiasa mengharap kepulanganmu kepangkuan,
hanya tuhan sahaja tahu betapa tertutup peti hati,
yang kadang-kadang terbuka sedikit,
tetapi tetutupnya rapat bagai dipateri...


dikarang oleh:insan yang menunggu... AMI CHIK AL-KHAIRIED

coretannya sama dengan rasa hatiku saat bersendirian T_T

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.