Followers

dah foLLow amik Award yek

Tuesday, November 23, 2010

www.kdperak.com


... kalau korang nak tahu skrg aku bnyak lepak cnie ----> http://www.kdperak.com/portal/

jom la reramai meriahkan chatroom nie. 1st yg invite aku join cnie 1 of my best frend Fazz sbb dia tahu aku memang cinta giler ngan NAVY nie ahaks mula2 aku join xmeriah mcm skrg nie. Aku selalu singgah ngok web nye tp suram je. Pastu tetibe ia kembali hidup agaknye sbb aku selalu singgah kot (mak aih naik lif tekan sendiri nampak hehehe ^_~v). Makin seronok bila join nie aku boleh kembali berforum mcm dulu dan dapat ramai kawan baru. xkurang dapat ilmu lagi. B4 nie aku selalu lepak navy.mil, cnie pun kira ok jgk sbb webnya besar cuma beza xda chatroom cm skrg nie la. Ape pun thanks to webmaster yg sudi lantik aku jadi admin, bila tugas diberi terus aku jalankan ngn penuh amanah walaupun aku bkn dr warga KD PERAK. Bagi aku ape pun tugas yg digalas haruslah dipikul dgn penuh tggungjawab even kuasa xbesar mane pun, lastly SEDIA BERKORBAN~

p/s: jangan lupe singgah yek kawan2 (^_~)v


3 comments:

nora said...

u dah jd Duta chatroom to ek =p

padin said...

hehe org kuat kdperak neh,

LyNMafia80 said...

Nora>> aish duta ke? tolong kawan2 je
padin>> hehehe org kuat ek (^_~)v

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.