Followers

dah foLLow amik Award yek

Thursday, November 25, 2010

Award from kwn2 blog

sorry, xtually lame dh aku nak post pasal award yg aku dpt nie tp tu la xda idea nak typing hehehe (^_~)v ok2 berikut adalah award2 yg aku dpt sejak mula blogging nie, xtually xtau pun cm ne nk amik award2 nie so nie je hasilnye....

1st award yg aku dpt nie dr tinta pena sbb jadi follower die, thanks to tinta pena

2nd award yg aku dpt nie lak dr shimaemma, yg nie aku grab je dr blog die random katanye anyway thanks to shimaemma

kalau ada award2 lain boleh la bg kat aku yek hehehe (^_~)v


4 comments:

nora said...

waaaaaaa kagum kagum

nora said...

waaa dapat award, tahniah tahniah

ChiKeDees said...

nice pics...enjoy sakan nampak...

LyNMafia80 said...

tenkiu tenkiu *wink

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Search

Loading...

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.