Followers

dah foLLow amik Award yek

Sunday, November 28, 2010

outing (^_~)v

nie kat Jusco Bukit Indah, pas je taklimat kami semua gi cnie saje jalan2 cuci mata sambil2 amik gambar ngn christmas three yg diperbuat dari botol2 plastik masuk rekod tu (^_~)v

aku nie memang xleh jumpe cermin nak snap je hehe (gambar atas)



nie time nak balik hujan lebat la plak huhu~(gambar atas)




cute kan baby nie, time nak tunggu keta my frend sampai tetibe ada parent chinese nie mai kat kami mintak tolong pegangkan anak dia huhu~ nasib jumpe kami klu org len xtahu la dh dibawak lari gamaknya budak nie, zaman skrg nie xselamat kan (gambar atas)

3 comments:

aibaks said...

wa.. wat pokok kismes dari botol? hehe.. bagus gak.. leh selamatkan dari pencemaran alam sekitar.. hehe

hans said...

wah
tinggi betul pokok krismas plastik tu

hahaha
sokong ayat yg last
nasib xbawa lari kan
P/S : I Follow You! You Follow I Balik Yer! Kalau Tak Follow Balik Dikira Angkuh, Sombong Dan Bongkak! Habis Bagaimana Dengan Kamu Yang Memaksa Orang Itu?

LyNMafia80 said...

aibaks: tul tu...
hans: tinggi tinggi tinggi memang tinggi

*wink wink

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.