Followers

dah foLLow amik Award yek

Wednesday, June 15, 2011

FOLLOWERS BIRTHDAY LIST by SYEDGRAPHIX




 Sepertinya lama tidak aku kemaskini blog tentangaku, jadinya tadi waktu makan tengahari aku start BW ke entry kengkawan yg latest dan ini yang aku baru terjumpa tadi hehehe... blog SYEDGRAPHIX nie rupa2nya dah masuk majalah tuuu, memang terbaekk....
jadi aku nak join jugak la list kat bawah nie hehehe ^_~
 
 
 
 aKu dilahirkan pada:

14.12.1980
Ahad 
6 Safar 1401
 
 Hadiah apa yang aku nak sangat bila time birthday
 Pastinya aku mahukan sesuatu yang UNiK

Rase2nya setiap kali my birthday coming semuanya memang best sebab ada je ucapan besday dari family/teman-teman rapat/kawan2 maya dan yang paling best bila dapat hadiah terhebat dari bonda dan adik2 tersayang ^_~
 
~i'm proud to be Me~
 
sekian (^_~)v "JANGAN PERNAH BERHENTI BERHARAP"

0 comments:

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Search

Loading...

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.