Followers

dah foLLow amik Award yek

Saturday, October 22, 2011

i Like ^_~

 
 
 
 
 ... aku nak cerita, semalam aku online facebook agak lama juga ar selepas kawan-kawan serumah masing-masing sudah balik ke kampung halaman dan tinggal aku sendirian dirumah. Dalam dok melihat-lihat dan komen didinding kawan-kawan ada seorang sahabat ini memang dah lama dalam senarai kawan fb aku dan memang aktif juga nama dia ZAMRI AB. Aku saje-saje je nak lihat photo-photo dia pastu tiba-tiba baru aku perasan ada salah satu photo album dia yang aku pernah like dulu sambil Hehehe ~(Ketawa Sopan)~. Punya la lama baru aku perasan dia ada komen kat album yang aku like tu, ada setahun kot... HaHaHa tergelak aku sorang-sorang. Apa pun gambar-gambar dia itu memang aku suka dan jika dibenarkan aku nak satu dari gambar-gambar tu jadi profile pic aku amacam ok tak ^_~
 
 
sekian (^_~)v "JANGAN PERNAH BERHENTI BERHARAP"

0 comments:

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.