Followers

dah foLLow amik Award yek

Tuesday, February 1, 2011

MaMa CyDa 1st GiVe aWaY

wah ada giveaway, kena join nie hehe (^_~)v
kalau korang nak join cepat2 klik ----> Mama Cyda

 



 dan ini syarat-syarat nak join MamaCydaGiveAway:

  1. Terbuka kepada semua blogger yg berada di Malaysia sahaja dan mesti jadik follower Mama.
  2. Buat entry bertajuk "Mama Cyda 1st GiveAway". Letakkan gambar kat atas tu dan jangan lupa letak sekali kat Side Bar dan link kan ke entry ini.
  3. Letak link blog ini kat BlogList korang. Bukan apa, senang nak update apa2 nanti. 
  4. Tag tiga orang (lebih pun takpe) dan pastikan inform orang yang ditag itu.
  5. Last sekali tinggalkan link korang kat komen ye.
 Mudahkan, apa lagi jom join ramai2 sebelum 18.02.2011
 
 
aku nak tag:
imran, Lily, wazy
 
 
 
sekian (^_~)v "JANGAN PERNAH BERHENTI BERHARAP"

2 comments:

MaMa CyDa said...

thanx sudi join n gud luck yek ...

wazy said...

salam
hehhe tq la sebab sudi tag
kalau free nanti nak join sekali giveaway ni

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.