Followers

dah foLLow amik Award yek

Wednesday, December 7, 2011

Gaji Pertama Part Time Job

21.11.2011 bermulanya part time job aku di sebuah pasaraya sebagai juruwang, mulanya aku kurang yakin dengan diri sebab sejarah dulu aku jadi juruwang asyik kurang je. Sudah aku pun phobia nak jadi juruwang tapi kali ini berbeza pula sebab staf senior beri tunjuk ajar yang begitu baik sekali. Syukur sangat dapat bekerja dalam suasana yang begini bila penat pun tak perasan sangat hehehe dan kali pertama dapat id sendiri buka kaunter tertera pada resit nama aku wah bangganya hehehe ^_~
 
 Paling penting ucapan terima kasih aku pada sahabat baik a.k.a ofismate aku sebab dia yang besusah payah tanyakan part time job ini untuk aku. Terima kasih RAHIMAH AHMAD ^_~
 
  Alhamdulillah rezeki yang Allah beri syukur sangat-sangat, walaupun kepenatan melakukan kerja part time nie tapi ada kepuasan saat bekerja sebab suasana yang seronok untuk bekerja disamping hati ini ikhlas melakukannya. Jadinya inilah hasil dari penat lelah aku berkorban waktu terluangku Alhamdulillah terima kasih Allah @};-


 
 
sekian (^_~)v "JANGAN PERNAH BERHENTI BERHARAP"

0 comments:

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.