Followers

dah foLLow amik Award yek

Friday, December 23, 2011

Kalkulator Berat Jisim Badan


Selamat pagi Jumaat semua, pagi-pagi lagi aku dah blogwalking blog kengkawan. Banyaknya cerita ceritu hehehe.... Mood nak balik kampung hari nie terpaksa dibatalkan huhu~ sedey jugak tak dapat balik tapi tak pe tahun depan cuti lama sikit... pagi nie nak cerita sikit tentang berat badan, aku selalu je rase yang badan nie sudah makin naik tapi kengkawan kata tak berubah apa pun. Biasalah bila perspektif mata kita yang menilai diri sendiri confirm berbeza dengan orang lain kan kan kan.... jadi tadi masa bw aku jumpa kalkulator berat jisim badan, kalkulator ini menilai adakah berat badan kita ideal atau pun tidak. Aku dah try dan inilah hasilnya
 |
 |
 |
 |
 |
 V
 
gayahidupsihat-healthy 
 
semestinya berat badan aku unggul dan 1kg lagi akan mencapai ideal, kengkawan pun cuba juga ya ^_~
 
 anyway salam jumaat, semoga kita dilindungi dan diberkati pada hari ini insyAllah amin.
 
 
sekian (^_~)v "JANGAN PERNAH BERHENTI BERHARAP"

1 comments:

NurMisnan said...

good to share here.. ramai yang masih tidak
tau stable berat badan dgn ketinggian...

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Search

Loading...

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.