Followers

dah foLLow amik Award yek

Saturday, January 22, 2011

Award Follower-200 part end

Alhamdulillah sekali lagi my blog dah ada follower lebih 200, semoga follower2 akan terus berhubung. 
Kali nie nak bagi Award Follower yg ke 200. 
Award nie dapat kat cik cookies jiha kerna menjadi my follower ke 200, tenkiu cookies jiha keep in touch ya (^_~)v




 


cik cookies jiha dengan ini LyNMafia80 berbesar hati nak bagi Award nie pada kamu, amik yek publish at your blog



 
 

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website:



 
 
sekian (^_~)v "JANGAN PERNAH BERHENTI BERHARAP"

6 comments:

aibaks said...

nampaknya aibaks selalu terlepas dari dapat award camni.. huhu...

padle said...

aku nak award jugak!!!!

LyNMafia80 said...

ermmm nnt lyn pk kan award lain untuk korang yek hehe (^_~)v

cookies jiha said...

thanks 4 the awrd k...

azlin othman said...

saya budak baru belajar..camner nak amik award dari blog lynn nie ya..hehehehe..malau bertanya sesat jalan kan???

LyNMafia80 said...

award follower yang kat blog tu leh amik copy paste dalam blog anda tp selepas jadi follower sy la yek... dah jadi follower feel free to take it and post it at your blog... ^_~ thanks be my follower, keep in touch ya @};-

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Search

Loading...

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.