Followers

dah foLLow amik Award yek

Sunday, January 9, 2011

BlogLarian

sebenarnya dah lama aku nak wat post nie tapi xda kesempatan lansung nak lakukan. jadi berbaloi la pagi2 nie sambil ngok movie kat tv3 aku wat entri nie kan. ini adalah salah satu cara untuk blogwalking. jom ngok ape yg perlu dilakukan untuk disenaraikan dalam blogLarian nie...


1)  Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/

2)  Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)

...blogwalking up kan traffic at my blog jgk dapatkan my nuff nuff disamping dapat kengkawan baru. blogwalking is fun (^_~)v

3)  Follow  Bloglarian
dah fOLLOW

4)  Tag 3 orang atau lebih rakan
im2gether
lilyaqlily
sayanoa
mappiau.blogspot

... dan yg lain aku x tag tu pun boleh jgk join blogLarian nie, jom reramai join kay. alahai dah sangap lor nak sleep dulu hehe nite all, jgn lupa baca doa. assalamualaikum (^_~)v

0 comments:

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Search

Loading...

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.