Followers

dah foLLow amik Award yek

Sunday, January 9, 2011

Top Posters On KD PERAK Forum

saje nak share ngn blogger2 disini, sejak join kdperak.com rupa2nya dah banyak aku post topic kat forum mereka. ngok pic kat atas tu aku guna username LyNMafia80. kebanyakkan topic dalam forum nie aku share dari blogger2 jgk. apa pun syukur alhamdullilah dapat support portal kdperak. kawan2 blogger yg lain kalau nak lihat lebih dekat portal nie boleh la klik link nie yek kdperak.com. Portal nie pun ada chatroom nye sendiri dimana kita boleh sembang ramai dalam pelbagai topik semasa, untuk in chatroom nie boleh la klik -----> chatroom kdperak


0 comments:

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Search

Loading...

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.