Followers

dah foLLow amik Award yek

Sunday, January 30, 2011

"The Most Memorable Moment Contest"

yay ada contest mesti join nie, 
menang ke idak xpe yg penting join kan. 
contest nie aku nampak kat blog member blogging sambil2 bw. 
ok mari kita ngok apa yg perlu dilakukan untuk menyertainya...



 





 
Bagaimanakah contest ini akan dijalankan :

Anda perlu upload sekeping gambar yang bertemakan
"The most memorable moment"
Tak kiralah samada ianya dalam mod sedih, gembira, menyayatkan hati dan sebagainya
Yang memberikan erti yang cukup bermakna buat hidup anda
Dan meninggalkan kenangan yang pasti sukar untuk dilupakan

Di bawah gambar tersebut pula perlu disertakan nukilan
Yang berkaitan dengan "the most memorable moment" tersebut
(Mengikut kreativiti masing-masing)
Tulislah dari lubuk hati yang ikhlas
Sebagai penzahiran rasa yang cukup mendalam
 
 

Syarat-syarat untuk menyertai contest ini :

Terbuka kepada semua blogger dalam dan luar negara
Contest ini bermula mulai jam 0900 malam 24 Januari 2011
Dan berakhir pada jam 0900 malam 06 Februari 2011
Keputusan in sya Allah akan diumumkan 
pada jam 0900 malam 09 Februari 2011
Hanya satu gambar sahaja yang akan dipertandingkan
Anda perlu menjadi salah satu subjek di dalam gambar tersebut
Perlu disertakan banner contest di atas 
di dalam entri penyertaan anda
Banner contest tersebut perlu dilinkkan ke entri ini
Tinggalkan link entri penyertaan anda 
pada bahagian komen di bawah entri ini
Jenis kamera bukan menjadi syarat
Anda juga boleh melakukan 
photo modification pada gambar yang dipertandingkan
(Namun, ia tidak termasuk di dalam elemen pemarkahan)
Teknik "super impose' adalah dilarang sama sekali
Pemarkahan akan diambilkira berdasarkan 
gambar yang cukup memberikan erti
Dan nukilan terbaik yang disisipkan bersama-sama gambar tersebut
Itu sahaja!

Hadiah yang ditawarkan :

Tempat pertama - bahan bacaan bernilai RM50
Tempat kedua - bahan bacaan bernilai RM30
Tempat ketiga - bahan bacaan bernilai RM20

Lumayan kan jadi ape lagi jom sertai contest ini 


dan ini adalah pic "the most memorable moment" 
aku utk join contest ini bersama sisipan yg lahir hanya dari hati


Lokasi: SwissGarden Hotel Kuantan,Pahang
Tahun: 2004

gambar yg hanya satu2nya dalam simpanan aku dan selepas itu kami tidak pernah bertemu lagi.

 Sepanjang persahabatan kami banyak perkara yang dilalui. kami pernah selisih faham sampai tak bertegur sama lain tapi begitu hebat nilai sebuah persahabatan kami tetap bersama biar silam banyak kenangan terjadi antara kami dan sekarang dia lah yg menjadi pendorong aku untuk teruskan perjuangan dalam hidup ini walaupun kami berjauhan sekarang.


ini lahir dari hatiku di kejauhan ini untuk kau sahabat~ANi


jauh kaki melangkah
aku tidak pernah lupa akan kita


jauh kaki melangkah
aku sentiasa berdoa agar kau berjaya

jauh kaki melangkah
aku semat kata-kata semangat kau dalam diri

jauh kaki melangkah
aku hanya mengharapkan persahabatan ini akan kekal hingga hujung nyawa


jauh kaki melangkah
aku jauh tapi kau tetap dekat dihati


jauh kaki melangkah
aku akan kembali menemui kamu satu hari nanti sahabat~ANi



 
  tatkala nukilan ini lahir ia turut mengalirkan air jernih dr mataku kerna rindu akan kamu sahabat~ANi
 
sekian (^_~)v "JANGAN PERNAH BERHENTI BERHARAP"

2 comments:

Areef Ibn Naim said...

assalamu 'alaikum...

tq sudi join contest di blog sy...

salam ukhwah!

nukilan yg menyentuh jiwa... indahny bersahabat...
tk cuba jejak ke kwn awk ni...

sy doakn agar kalian akan bertemu kembali, in sya allah...

LyNMafia80 said...

walaikumsalam,

sama2 salam ukhwah jugak...
Alhamdulillah sudah dapat dihubungi cuma jarang komunikasi disebabkan berjauhan dan tangungjawab masing2 membataskan kami untuk berjumpa setelah lama berpisah.

insyAllah sekiranya diberi kesempatan untuk kami bertemu sebelum masing2 menutup mata...

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.