Followers

dah foLLow amik Award yek

Monday, December 13, 2010

Award Follower~100

Assalamualaikum, to all my frend in this blogging area.

xtually award nie lama dh aku nak buat bagi kat follower yg ke-100 cuma xda kesempatan masa utk wat award tu so, ri nie walaupun keadaan kesihatan yg xberapa nak mengizinkan aku cuba jgk create award tu dan inilah hasilnye


'Create
copy this code:


award nie aku berbesar hati nak bagi kat cik fiqa
sebab dia jadi follower aku yg ke-100, thanks fiqa (^_~)v.

Award nie xperlu syarat ape2 pun just amik letak kat your blog simple rite dan nantikan Award Follower yg ke-200 lak insyAllah jika diberi umur yg panjang amin~


0 comments:

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.