Followers

dah foLLow amik Award yek

Wednesday, December 22, 2010

SEGMEN JOM BERKENALAN (^_~)v

loqkimagri

 
aha yg nie aku jumpe time blogwalking kat blog mappiau, cam menarik je kan jadi pe lagi tak teragak2 la nak join jugak hehe. mai kita ngok ape yg perlu dilakukan...

Cara nak join segmen ni cukup mudah..Jom tengok syarat2nya~

1)Buat Entry  bertajuk"SEGMEN  JOM BERKENALAN"
2)Paste banner segmen jom berkenalan dalam entry anda(kalau nak letak kat sidebar pon takpe)..linkkan ke entry ni~


3)Jawab 7 soalan berikut:
-Apakah status anda 
i'm divorced, xtahu la nak citer cam ne ape pun enjoy the life the way i'am syukur dgn apa adanya sekarang
-Ceritakan tentang diri anda  (cth:asal..pekerjaan..belajar katna..bil anak.cita2..bla2.bla..)
anak kelahiran lumut, perak. bekerja sbg pembantu tadbir di sekolah. dip in businees at UiTM Shah Alam. ingin berjaya dalam hidup didunia dan juga akhirat insyAllah amin~

-Ceritakan tentang Blog anda(promosi la sikit)..
  blog tentangaku nie xda la special sangat nak dibandingkan dgn yg lain2 tu cuma aku menulis ikut hati dan kehidupan.

-Apa pandangan anda tentang dunia blog?
blogging is fun make me smiling all the day, dapat info/fakta yg kita boleh sharing sekiranya digunakan dgn cara yg betul. boleh juga berdakwah (tp kena rujuk mereka yg arif jgk tau).

-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
cepat2 la buat blog, blog nie menyeronokkan sbb jumpe ramai kawan ia seperti kita membina rumah disebuah perkampungan. mungkin anda juga punya idea2 yg lain xda. ape lagi jom blogging hehe (^_~)v

-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
uniknya sebab aku adalah aku 

-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
insyAllah sampai menutup mata 
------------------------------------------------------


4)Tagged 4 orang rakan blogger anda
(jangan lupa ingatkan dorang!).. 


5)Linkkan entry anda ke ruangan komen loqkimagri
6)Tarikh tutup sampai 3 Januari 2011~

"SALAM PERKENALAN"


4 comments:

hasmida said...

salam...kita sama..akak pun divorce gak.

:Cikgu Akim: said...

blog ni special..jawapan atas soalan!A+..hehehhe..salam perkenalan dari saya..smoga impianmu tercapai..

LyNMafia80 said...

hasmida: xpe yg penting life must goes on mungkin ada yg lebih utk kita di depan kelak insyAllah amin~

cikgu akim: tenkiu. salam perkenalan jgk.. utk cikgu jgk yek semoga impian tercapai (^_~)v

nowasheeda said...

tengs tagged..hehe..

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Search

Loading...

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.