Followers

dah foLLow amik Award yek

Sunday, December 19, 2010

reader's only


aiyakkkk nape tiap kali nak melawat blog2 yg aku follow mesti kuar warning nie tapi xda la semua cuma kadang2 tu, nie yg buat konfius sbb aku memang dah follower owner adessss out of mind la. ada sape2 tau x nape jd cam nie help me plz (^_~)v


5 comments:

MAPPIAU said...

oowh ni sebab owner blog ni dah privatekan blog die dik. kalau nak masuk jugak blog die kene emel la kat owner tuh mintak die bagi emel kite masuk blog die.e
setakat tu jer la yang boleh akak bantu hehehe. :)

ejai_ej said...

sebab tak login kot.. :D rasanya la..

LyNMafia80 said...

Mappiau: ye ke ermmmm, ok tenkiu
ejai ej: rase2nya dah login ok2

nora said...

owner tu yg private kan blog dia
(setting-permission-who can view this blog?)

i pun pnah kena camni

dia folo i pastu dia suh folo back
then bile i nk masuk blog dia,
jd kes cm u tu la

confuse confuse

Nadyra said...

dea gtaw sy yg blog dea under construction la. nti sy tny dea blik k. jan rsau la, dea bkn sgja buat gtu. :)

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.