Followers

dah foLLow amik Award yek

Friday, December 17, 2010

spread the love award dari blog nadiazmain



Bismillahirrahmanirrahim
dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

makin seronak lak aku grab award2 nie hehe, yg nie aku dapat dari blog nadiazmain
jadi cam biasa kena la menjawab kan....

1. sejak bila korang mula berblogging?
aiyakkk dah xingat la bila mula blogging tp cam dah lama gak la cuma lately nie je cam seronok berblogging lak hehe

2. mengapa korang berblogging?
blogging is fun make my life smiling ;0)

3. korang selalu buat entry mengenai apa?
selalunya tentang life

4. suka blogwalking tak? nyatakan sebab. :D
sure suka sebab dapat ramai kengkawan dan boleh up traffic jugak hehehe

5. last question, apa pendapat korang mengenai saya (yang bagi korang award ni) ?
kamu seorang yg pemurah, frendly n sweet sangat

top10 yg di tag:

IM2getHER
syafiq
auntie zara
CheQpPJoy
D_08
shiemaemma
MrNamie
insan biasa
aibaks
nora

tenkiu so much (^_~)v



0 comments:

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.