Followers

dah foLLow amik Award yek

Tuesday, December 21, 2010

cuppies

kalau nak tau cupcakes nie semua aku order dr one of my best frend untuk menyokong dia jalankan kedai cuppies nye dgn berjaya sekali, terbaek untuk ANNE, jom ngok cam ne rupa2 cuppies hasil tangan my best frend nie.... 

 from me 2 my frend~Navy people


suprise besday 4 my Bonda


for my new frend~Navy people
yg nie my 1st order tau, sweet kan cam syg je nak makan hehe

buat adik angkat~Navy people

amacam cara kan, sape2 yg berkenan nak order tu boleh la ke link nie yek ANNE
 terbaik *wink wink (^_~)v
 

0 comments:

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Search

Loading...

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.