Followers

dah foLLow amik Award yek

Monday, December 13, 2010

shoutbox pic of me

Bismillahirrahmanirrahim
dengan menyebut nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

mesti korang nampak shoutbox yg ada pic aku tu
kan, tahu x bpe lama aku amik time nak siapkan shoutbox tu perghhhh seharian hujung minggu lepas tu jadi sampai pening aku nak edit2 javahtml hehe tapi hasilnya lumayan kan. aku lak suka explore benda2 cam nie jadi explore la sampai muntah. xtually banyak lagi yg aku kena xplore tentang dunia blogging nie. Alhamdulillah sekarang dah stabil ckit, dah celik tentang blogging nie banyak blogwalking luas pengetahuan luas pandangan kan (^_~)v macam2 shoutbox dah jumpe hehe

kalau nak tips cam ne wat shoutbox cam nie boleh la ke blog shimaemma

2 comments:

ijatnuar87 said...

nice posing...tp termenung knpa ek...

LyNMafia80 said...

tenkiu, termenung ek hehe xda pa pe pun...

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Search

Loading...

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.