Followers

dah foLLow amik Award yek

Tuesday, December 7, 2010

follow iris

pagi yang begitu indah untuk permulaan tahun baru ini, wah pagi2 bila on blog ramai dh tgglkan jejak2 mereka di my shoutmix anyway tenkiu 4 stopping by and insyAllah i will follow ur blog back.

dalam dok intai2 blog kengkawan ada one blog nie iris Asli
hargai sangat sebab xsangka iris nie sudi masukkan my blog dalam dia nye entry. anyway tenkiu so much iris. so, kengkawan apa lagi kita reramai singgah blog iris and follow.

yang nie ayat aku amik dari entry blog dia-----> 'jom follow blog iris Asli, dia suka review blog follower dia.'

ingat kengkawan tolong menolong amalan mulia~

4 comments:

little cart00n said...

nama elie pun ada dlm blog iris masa dia update utk entry 1st follower! :)

untung kan kita? heee

Iris Asli said...

hahaaa. thank YOU! @_@ omg sweet of u. terharu giler. sobsob.

syg lebih! ^^

nowasheeda said...

ye betol support each other kan..??

LyNMafia80 said...

yup support adalah penting dalam dunia blogging kalau x cam ne nak dapat ramai kawan kan *wink wink

LifE~LivE~LovE (^_~)v

Asmaul Husna

About Me

My Photo
LyNMafia80
i'M WithOut LOVE is DiE
View my complete profile

My Dream Will Come True InsyAllah

LIMA Langkawi
Prince Charming
Nikon DSLR
Kerjaya

BaNNER kawaN2

create your own banner at mybannermaker.com!



Photobucket

Powered by BannerFans.com

gayah x 2

Create your own banner at mybannermaker.com!

AcuRoseDay

miszalina

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!





Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

weedaliem

create your own banner at mybannermaker.com!

create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

tag2

/centre>

link to M.I.B

create your own banner at mybannermaker.com!

Suarapeople

tag2

”ayieslife”

Award's

contest

 

Net Blog

i F~oLLO~w

Powered by Blogger.